Tintti Kuussa

Viisikymmentä vuotta sitten Neil Armstrong teki historiaa ja astui ensimmäistä kertaa Kuun pinnalle. Mutta tiesitkö, että Tintti ystävineen kävi Kuun kamaralla jo vuonna 1952?

Tai no, jos Tintin seikkailut olisivat totta, asia olisi juurikin näin. Mutta ensimmäinen kuulento sekä Tintin 90-vuotisjuhla ovat loistava syy palata lukemaan Tintin, Tuhatkaunon, Haddockin, Dupondin, Dupontin sekä Miloun huiman jännittävää (ja hauskaa) kuuseikkailua!

Jos sinulla ei tätä klassista tarinaa vielä ole, eipä hätää: juhlan kunniaksi Otava on julkaissut kaksi albumia yksissä kansissa, ja tämän hienon opuksen voit ostaa omaksesi kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista. Huikeat visiot ja jännittävät käänteet seuraavat toisiaan, kun töyhtöpäinen lehtimies ja kumppanit tekevät mahdottomasta totta!

Kaksiosainen seikkailu Päämääränä Kuu/Tintti Kuun kamaralla ilmestyi jatkosarjana belgialaisessa Le Journal de Tintin -lehdessä vuosina 1950 ja 1952-1953 ja albumeina tarinat julkaistiin vuosina 1953 sekä 1954. Suomeksi nämä albumit julkaistiin vuonna 1975 – sitä ennen seikkailut oli julkaistu jatkosarjoina Uudessa Kuvalehdessä sekä Zoom-lehdessä.

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy