Kevät koittaa Viiville ja Wagnerille

Elämä on täynnä muutosta, ja niin myös sarjakuvaelämä — tänä armon vuonna 2019 nimittäin upouusi Viivi ja Wagner -albumi ilmestyy jo kesäksi (eikä syksyn korvilla kuten on pitkään ollut tapana)! Miten Suomi ja sarjakuvan ystävät mahtavat tästä toipuakaan?

Uusin, jo 22. Viivi ja Wagner -albumi on kesän henkeen sopivasti nimeltään Kuumia aaltoja, kylmää kaljaa — vaikkakaan otsikon aallot eivät välttämättä viittaa järviveteen.

Yllätyksiä mahtuu myös albumin kansien väliin. Käykö viimein niin, että Wagner tekee Viivistä lähes kunniallisen naisen? Siltä vaikuttaa, kun Viivi alkaa levittää somessa uutista heidän kihlauksestaan.

Wagnerin mielenrauha horjuu, kun pariskunnan huusholliin alkaa tupata Viivin sukua. Ensin saapuu serkku, ja mahtaako kuokkiva anoppikaan olla kaukana? Pitkä tarinakokonaisuus järkytti sanomalehtien lukijoita vuonna 2016, ja nyt pääset lukemaan sen hyytävät (mutta hauskat) ensikäänteet albumista!

Viivi ja Wagner 22: Kuumia aaltoja ja kylmää kaljaa on 64-sivuinen, kovakantinen värialbumi, ja se löytyy nyt kaikista hyvin varustetuista sarjakuva- ja kirjakaupoista.

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy