Kamalan luonnon sunnuntai

Marja Lappalaisen ja Jarkko Vehnäisen Kamala luonto ottaa askeleen kulinaariseen suuntaan uuden Sunnuntailounas-kirjan myötä. Aivan ihastuttava, vihreä kirjanen sisältää 76 sivun edestä näyttäviä sunnuntaistrippejä, joita ei ole aiemmin kirjamuodossa julkaistu.

Kettu houkuttelee asiakkaita Ketun koloon, perustamaansa ”hienoon” ravintolaan. Antimien laatu perustuu toki paljolti siitä, kuka pöydässä istuu… ilves ja kärppä tuntuvat tykkäävän!

Ravintoasioita joutuvat kirjan sivuilla pohtimaan myös monet muut metsän eläimet, niin karhunpennut kuin kalatkin. Lukijan ruokahalua hivellään hienoilla kuvilla sekä kuplivalla huumorilla, jossa käsitellään kaikkea ruoasta filosofiaan.

Kamala luonto: Sunnuntailounas on 80-sivuinen, kovakantinen minialbumi, ja se on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Ei kun herkuttelemaan!

HUOM: Kamalan luonnon tekijät ovat lauantaina 6.4. kello 13 Jyväskylän Suomalaisessa Kirjakaupassa kertomassa työstään ja signeeraamassa uutta Sunnuntailounas-albumia. Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan!

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy