Puupää-hatut Sari Luhtaselle ja Tiina Pajulle!

Suomen sarjakuvaseura myönsi 17.1.2019 Puupää-hattu palkinnot Maisa ja Kaarina –sarjakuvan tekijöille, Sari Luhtaselle ja Tiina Pajulle. Kahdesta ystävyksestä kertova sarja ilmestyi Anna-lehdessä vuosina 1986-2015, ja siitä on julkaistu 17 kokooma-albumia, joista viimeisin, kohtalokkaasti nimetty Viimeinen tikki ilmestyi vuonna 2016.

Sari ja Tiina ja hatut! (Kuva: Katriina Kauppila)

Sarjakuvaseura kiittää sitä, että Maisa ja Kaarina on suunnattu yleisölle, joka ei muuten sarjakuvia välttämättä hirveästi kuluta. Luhtasen ja Pajun luomaa sarjaa ehti ilmestyä yli 1300 jaksoa, ja se säilytti suuren suosionsa loppuun asti.

Onneksi olkoon, Sari ja Tiina!

Sarjakuvaseuran tiedotteen voit lukea täältä:

http://sarjakuvaseura.fi/fi/suomen-sarjakuvaseura-ry/puupaahattu/673-puupaahattu-2019

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy