Luupäät: Orvokki

Sarjakuvavuosi 2019 lähtee liikkeelle loistokkaissa merkeissä, sillä Like julkaisee nyt suomeksi ennennäkemättömän Luupäät-seikkailun! Komea, kovakantinen ORVOKKI kertoo ajasta ennen varsinaisen Luupäät-trilogian tapahtumia, ja se paljastaa monia seikkoja, joihin noissa kolmessa kirjassa vain viitataan.

Orvokki ystävineen kohtaa kaamean, verenhimoisen lohikäärmeen…

Kirjan päähenkilö on Atheian nuori prinsessa Orvokki, joka tunnetaan Luupäät-trilogian aikoihin mummona nimellä ”Olga”. Yhdessä siskonsa Pinjan kanssa Orvokki lähtee suorittamaan uneksinnan loppukoetta, jonka tarkoitus on selvittää, kumpi heistä soveltuu paremmin hallitsemaan valtakuntaa. Matka pohjoiseen saattaa tytöt vastakkain kavalan lohikäärmeen kanssa. Pystyvätkö he pelastamaan pohjoisen kylät lohikäärmeen liekeiltä?

…mutta toki kaikki lohikäärmeet eivät ole pahoja.

Orvokki toimii itsenäisenä esi-osana Jeff Smithin mestariteokselle. Smith on laatinut käsikirjoituksen, ja kirjan henkeäsalpaavan upeasta maalaustaiteesta vastaa Charles Vess, moneen otteeseen palkittu amerikkalainen sarjakuvapiirtäjä, joka on kuvittanut mm. Neil Gaimanin tarinoita.

Mukana myös nuo ”typerät, typerät rottaolennot”!

Luupäät: Orvokki on 140-sivuinen, nelivärinen kovakantinen sarjakuvaromaani, ja sen voit ostaa kaikista hyvin varustetuista sarjakuva- ja kirjakaupoista.

Huom: loppuunmyytyä Luupäät-trilogiaa paikannettiin Liken varastosta pieni määrä, joten osia 1-3 on vielä hetken aikaa saatavilla. Jos jäit aikanaan ilman, nyt kannattaa ottaa yhteys lähimpään kirja- tai sarjakuvakauppaan!

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy