Essin ja Einarin huusholli albumina!

Perheiden arjesta kertovat stripit ovat olleet yksi huumorisarjakuvan kulmakiviä jo 100 vuoden ajan. Oli kyseessä sitten Thimble Theatre, Kissalan pojat, Helmi ja Heikki tai Vihtori ja Klaara, perhe ja sen sisäinen dynamiikka tuntuu olevan otollista maaperää nimenomaan sarjakuvissa toimivalle huumorille.

Essin ja Einarin perhe esittäytyy

Viivin ja Wagnerin tekijänä tunnettu Juba Tuomola on luotsannut uusioperheen arjesta kertovaa sarjaa Essin ja Einarin huusholli Seura-lehdessä vuodesta 2011 alkaen (alun perin sarjan nimi oli ”Anna mun kaikki kestää”). Sarjaa ei aiemmin ole koottu albumiksi, mutta tänä syksynä ilmestyi viimein näyttävä kokoelma, johon Juba on valinnut omat suosikkinsa vuosien varrelta.

Talossa on hiiri!

Essin ja Einarin huusholli  käsittelee monia aiheita, jotka ovat takuulla tuttuja lähes kaikille perheille. Kuka täyttää astianpesukoneen? Miksi isosisko luuhaa tuntitolkulla meikkipöydän ääressä? Miksi pullat laitetaan pakkaseen eikä niitä syödä tuoreina? Minne tikkataulun saa ripustaa?

Juba käsittelee arkisia tapahtumia lempeällä huumorilla. Kovakantinen, A4-kokoinen albumi löytyy nyt kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista – ja hei, punainen sarjakuva-albumi on mitä täydellisin joululahja sarjakuvan ystäville!

Kun lapset alkavat seurustella…

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy