Kesä ja luonto… nimittäin Kamala luonto!

Kesä on täällä, ja samoin upouusi kokoelma Kamalan luonnon sunnuntaisivuja. Raikkaanvihreä minialbumi on saanut nimekseen Sunnuntaijengi, ja se sisältää 78 aiemmin kokoamatonta kokosivun strippiä.

Näissä tarinoissa ilves ja kärppä ystävineen (ja vihamiehineen… ja aterioineen) pohtii muun muassa rakastumista, yksinäisyyttä ja sitä, tekeekö onnellisuus onnelliseksi. Kettu kehittelee omia hokemia, ilves äimistelee lehmän erikoisia pöytätapoja ja karhu lihottaa itseään talven varalle. Tai ehkä ihan muuten vaan!

Perinteisesti kesä on ollut oivallista sarjisten lukemisaikaa – satoi tai paistoi. Sunnuntaijengi soveltuu tähän vuodenaikaan mitä parhaiten niin sisältönsä kuin muotonsakin puolesta. Näppärän minialbumin ottaa mukaan vaikka rannalle tai riippumattoon, ja vaakamuotoisissa sivuissa Vehniäisen upea luontokuvitus pääsee oikeuksiinsa.

Kamala luonto: Sunnuntaijengi on 80-sivuinen, kovakantinen albumi täynnä huumoria, tunnelmointia ja yllättäviä näkökulmia. Teos on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa.

”I ain’t afraid of no beasts!”

Sunnuntaijengin ilmestymistä juhlittiin 15. kesäkuuta Jyväskylän Vakiopaine-baarissa.

Teos ja sen tyytyväiset tekijät: Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen.

Julkkareissa esiintyi Mutterikebab: Kristian Parta (laulu), Rainer Savannah (kitara), Sir Horse (basso) ja Samppa (rummut).

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy