Luupäät: Päivänseisaus

Laakso on rauhallinen paikka. Sen asukkaat ovat leppoisia ihmisiä, jotka eivät paljon piittaa muun maailman asioista. Ainoastaan jokavuotiset lehmäravit saavat väen riehaantumaan… kunnes Luupää-kolmikko saapuu Laaksoon. Äkkiä ilmassa on uhkaa, ja vanhat myytit tuntuvat heränneen eloon: rottaolennot hyökkäävät kulkijoiden kimppuun, kapakkaan saapuu metsäläisiä, puhutaan jopa lohikäärmeistä… onko kaikki Luupäiden syytä?

Luupäät-sarjan toinen trilogia ”Päivänseisaus” jatkaa ensimmäisen trilogian tarinaa. Vauhti lisääntyy, panokset kovenevat, mutta huumoriakaan ei unohdeta. Tässä kirjassa näemme, mihin Tahvo Luupään ja kapakoitsija Viljamin vedonlyönti johtaa. Salaperäisen Kaapukäden henkilöllisyys selviää, ja tapaamme Kivileuan, itäisten vuorten kissamaisen valtiaan.

Jeff Smithin palkittu ja kehuttu Luupäät-sarja julkaistaan nyt suomeksi komeina värilaitoksina, jotka sisältävät alkuperäiset 9 albumia sekä myös uusia kohtauksia. Luupäät on ainutlaatuinen yhdistelmä hulvatonta huumoria, vauhdikasta seikkailua ja piinaavaa jännitystä, ja sen hahmogalleria vetää vertoja minkä tahansa fantasiakirjallisuuden merkkiteoksen sankarikaartille.

Ensimmäiset kaksi komeaa kokoelmaa ovat nyt myynnissä, ja kolmas kirja ilmestyy kesällä 2018.

 

 

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy