Kamala luonto selvittää eläimen tarkoituksen!

Jarkko Vehniäisen ja Marja Lappalaisen hulvaton strippisarja Kamala luonto liittyy Otavan sarjakuvaperheeseen uuden Eläimen tarkoitus –albumin myötä! Uunituore albumi sisältää täyden annoksen aiemmin kokoamattomia strippejä. Albumissa aina yhtä railakkaat ilves ja kärppä äimistelevät maaimanmenoa ja muiden metsän elukoiden toimintaa. Siinä sivussa kaverukset täyttävät mahansa moninaisin keinoin!

Metsässä myös lempi loimuaa…

Karua ja hempeää huumoria yhdistelevä Kamala luonto on noussut muutamassa vuodessa monen lukijan ehdottomaksi sarjakuvasuosikiksi. Ilveksen ja kärpän seikkailut saivat alkunsa, kun Jarkko Vehniäinen osallistui sarjallaan Kemin sarjakuvapäivien kilpailuun vuonna 2002. Sittemmin sarja on levinnyt ympäri Suomen, ja se ilmestyy nykyään mm. Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä ja Ilta-Sanomissa. Aluksi Jarkko teki sarjaa yksin, nykyään hän kirjoittaa stripit yhdessä Marja Lappalaisen kanssa.

Muista syödä, niin ei ala heikottaa!

Eläimen tarkoitus –albumin ilmestymistä juhlistetaan 6.10.2017 kello 18 alkaen Helsingin Sarjakuvakeskuksessa, osoitteessa Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki. Tule ihmeessä paikalle ostamaan upouusi albumi, tapaamaan tekijöitä ja pitämään muuten vain hauskaa!

Kuka ulvoo yössä?

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy