Sikaa englanniksi!

OINK OINK! Nyt Juba Tuomolan maanmainiota Viivi ja Wagner –sarjakuvaa saa myös englanninkielisenä albumina. Wow, a Pig in My Bed! -albumiin on koottu sian ja neidon hauskimpia tempauksia, ja kirjan on toimittanut taattuun tyyliinsä maineikas Suomen Mad –mies, ”The M”. Esipuheen kokoelmaan on laatinut itse Gilbert Shelton, mies Friikkilän veljesten ja Terässian takana. Historian siipien havinaa on kuultavissa!

Kirjan kustantajana toimii tekijä. Mikä motivoi menestyneen taiteilijan lähtemään kustannustoimiin, Juba?

”Minulta on vuosien varrella kyselty englanninkielistä Viiviä ja Wagneria, ja ulkomaiset kustantajatkin ovat olleet kiinnostuneita. Mutta aina kalkkiviivoilla heiltä on mennyt sisu kaulaan, joten päätin julkaista itse. Se oli helppoa ja halpaa, ja oli hauskaa työskennellä legendaarisen MAD-suomentajan The M:n kanssa.”

Albumia Wow, a Pig in My Bed! voi tilata suoraan täältä, Amazonilta. Tämä jos mikä on oiva lahja kaikille englantia taitaville tutuille ja sarjakuvan ystäville!

 

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy