Kamala luonto Otavalle

Jarkko Vehniäisen riemastuttava strippisarja Kamala luonto alkaa ilmestyä albumimuodossa Otavalta. Ilveksestä, kärpästä ja muista anarkistista eläinhahmoista kertova sarja on tuttu muun muassa Helsingin Sanomista, Ilta-Sanomista, Keskisuomalaisesta ja Aamulehdestä. Ensimmäinen Otavan julkaisema albumi, ”Eläimen tarkoitus”, ilmestyy lokakuussa 2017, ja vuonna 2018 on luvassa lisää Kamala luonto –kirjoja!

Lisää tietoa Kamalasta luonnosta löytyy täältä: http://www.kamalaluonto.com/

Jarkko Vehniäinen (s. 1973) on piirtänyt Kamalan luonnon lisäksi sarjakuvia ja pilakuvia mm. Soundiin, Suosikkiin, Ilta-Sanomiin ja Keskisuomalaiseen.

Makupalaksi sarjan innokkaille ystäville seuraavan albumin kansiluonnos. Kuka tunnistaa viittauksen?

 

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy