Tampere kuplii 2017

Tulevana viikonloppuna festataan Tampereella taas sarjakuvan merkeissä! Akateemista ohjelmaa on ollut tarjolla jo keskiviikosta alkaen, ja perjantaina julkistetaan Sarjakuva-Finlandian voittaja. Varsinaista yleisöriehaa vietetään maanmainiossa Tamperetalossa lauantaina ja sunnuntaina, ja paikalla on niin hurja määrä mielenkiintoisia tekijöitä ja sarjakuvakauppiaita, että taskukalenteri sekä lompakko huutavat apua!

Paikalla on myös mukava otos Liken ja Otavan tekijöitä. Lauantaina kunnianarvoisa suomentaja Heikki Kaukoranta kertoo, miten Tinttiä käännetään – haastattelu Duetto 2 -salissa kello 12.

Petteri Tikkasen uusi albumi Eka kerta julkistetaan Julkkarilavalla lauantaina kello 14, ja haastattelun jälkeen Petteri signeeraa töitään.

Festivaalien kunniavieras tänä vuonna on Mauri Kunnas, joka kertoo sunnuntaina kello 12 työstään sarjakuvan ja lastenkirjojen parissa Duetto 1 -lavalla. Haastattelun jälkeen Mauri signeeraa kirjojaan, ja kello 14 hän on mukana paneelissa ”Sarjakuvataitelija vai lastenkirjailija vai molemmat?”, joka tapahtuu myöskin Duetto 1:ssä.

Lisätietoja löydät Kupliin kotisivuilta: https://2017.tamperekuplii.fi/index.html

 

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy