Tampereen Tapahtumien yössä tapahtuu

On taas se aika vuodesta jolloin tapahtumien ja taiteiden yöt valtaavat Suomen suloiset kaupungit. Ensimmäisenä hollille osuu Tampereen Tapahtumien yö, jota vietetään torstaina 4.8.2016. Ohjelma kaikkinensa löytyy osoitteesta:

http://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/tapahtumien-yo/

Otavan sarjakuvatarjontaa Tampereella edustaa Juba, joka signeeraa uutta Minerva-albumia Sipulirengassuon vanki kello 17:30 Akateemisessa Kirjakaupassa ja kello 19:00 Suomalaisessa Kirjakaupassa (Hämeenkatu 18 myymälä). Liken uudesta Apinain Tarzan -kokoomasta juttelevat kello 19:30 suomentaja Asko Alanen ja graafisen ilmeen loihtinut Petri Aarnio Suomalaisessa Kirjakaupassa (Hämeenkatu 5:n myymälä).

Aamuvirkuille kahvin ja pullan ystäville on tarjolla Alivaltiosihteerin show Tammelan torilla jo kello 07:00! Jos aikainen herätys ei maita, Alivaltiosihteerin voi bongata myös Akateemisesta kello 18:00 ja Suomalaisesta (Hämeenkatu 18) kello 19:45. Sinne siis!

 

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy