Sarjakuvien toimittaminen…

…on, varmaan samoin siinä kuin kaikki muukin toimittaminen, eräänlaista jonglöörin työtä. Ilmassa on pidettävä runsas määrä erilaisia palloja – on pidettävä huolta, että kirja A on suomentajalla ajoissa, että kirjan B piirtäjä tekee työtään, että kirjan C kansimateriaali on tullut ulkomailta… ja samaan aikaan pitää myös miettiä, mikä voisi kenties olla kirja D.

Välillä palloja on ilmassa enemmän, välillä vähemmän, Erilaiset vaiheet ja erilaiset sarjakuvat pitävät homman mielenkiintoisena ja virkeänä! Mutta aika ajoin kohdalle osuu kepeän kuulan sijaan varsinainen keilapallo, jonka ilmassa pitäminen nielee hetkeksi kaiken energian. Tällaista ei usein onneksi satu, mutta aika ajoin!

(Ja tämä siis tietenkin selityksenä sille, miksi sivua ei ole hetkeen päivitetty… ensi viikolla kerron ihan oikeasti taas sarjakuvista, kunhan tuo keilapallo on saatu pysymään ilmassa vielä hetki…)

MMlogo

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy