Ala-Harja ja Hagelberg: Yleisönosasto

Haluatko kirjailijaksi? Vai haluatko kriitikoksi? Vai haluatko lukijaksi?

Älä halua.

Yleisonosasto_04

Yleisönosasto-sarjakuva on vuodesta 2008 alkaen ruotinut, tökkinyt, irvinyt ja hempeästi kiusoitellut kirjojen maailmaa Parnasso-lehden sivuilla. Osansa saavat niin kirjailijat, kirjojen lukijat kuin muutkin kaikki kirjallisuuteen liittyvät henkilöt, aina divarinpitäjistä kirjastonhoitajiin.

Yleisonosasto_03

Nyt nämä sivunmittaiset sarjakuvat on koottu kaikki yksiin kansiin, hienoksi ja informatiiviseksi katsaukseksi kirja-alan arkeen. Lue, miten nimimerkit Tarmo Pesä ja Laina Heponen, kirjailija Tiia Entiiä ja monet muut tilittävät, kiukuttelevat ja selventävät, mistä kirjoissa oikeasti on kyse. On suorastaan yllättävää, miten paljon tietoa ja valistusta 48 sivuun on mahdutettavissa, mutta Yleisönosasto onnistuu sen tekemään, vieläpä ihastuttavasti ja huolellisesti piirrettynä!

Yleisonosasto_01

Yleisönosastosta vastaavat kirjailija Riikka Ala-Harja sekä sarjakuvataiteilija Matti Hagelberg, joiden yhteistöitä on aiemmin julkaistu albumeissa Kekkonen, Rakennusohje ja Holmenkollen.

Yleisonosasto_02

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy