Tampere kuplii 16.-20.3.

Kevään muhkeimmat sarjakuvafestivaalit ovat taas ovella! Tänä vuonna Tampere kuplii järjestetään peräti 10. kerran, ja tapahtumapaikkana on upea Tampere talo. Kunniavieraana tänä vuonna on Viivin ja Wagnerin luoja Juba Tuomola, joka on myös piirtänyt näyttävän festarijulisteen!

Kiinnostavaa ohjelmaa ja ostettavaa löytyy vaikka kuinka paljon, tarkemmat tiedot löytyvät täältä: arkiohjelma ja viikonloppu.

Itse suosittelisin ainakin Sarjakuva-Finlandia -ehdokkaiden esittelyä torstaina kello 17:00, Juba Tuomolan haastattelua lauantaina kello 12:00 sekä Knut Nærumin ja Karstein Vollen albumin ”Vinossa” lavaesittelyä sunnuntaina kello 15:00.  Ja haastattelujen jälkeen tietty sopii hakea uusiin albumeihin tekijöiden nimmarit!

Sain vuodet 2002–2003. Viivi ja Wagner.

muffens-cover-final

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy