Sarjakuvaruutu aukeaa

HEI!

Tervetuloa seuraamaan Otavan ja Liken sarjakuvista kertovaa blogia! Minun nimeni on Jouko Ruokosenmäki, ja toimitan tätä nykyä sekä Otavan että Liken sarjakuvia. Olen työskennellyt sarjakuvien parissa jo muinaiselta 1980-luvulta lähtien, Likellä ja Otavalla aloitin vuonna 2014. Tässä reilun vuoden aikana olen saanut tehdä töitä monien lahjakkaisen suomalaisten piirtäjien sekä mielenkiintoisten käännössarjakuvien parissa, ja aikeeni on kirjoittaa tähän blogiin noin viikon välein tulevista sarjakuva-albumeista ja kaikesta muustakin aiheeseen liittyvästä. Toivottavasti jaksatte seurata ja lähettää palautetta sekä kysymyksiä!

Ensimmäinen varsinainen päivitys ilmaantuu sivuille jo ensi viikolla – mikähän se mahtaa olla?

Ruudusta huuteli:

Jouko

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy