JassOdysseia – Kissan harharetket

Jii Roikosen hulvaton Jasso-kissa on täällä taas! Jasso on seikkaillut häntänsä kanssa suomalaisen sarjakuvan melskeissä jo vuodesta 1992 alkaen. Sarjan omintakeinen piirrosmaailma ja vinkeä kielivoimistelu ovat hurmanneet monenlaisia lukijoita, ja aika harvalla kotimaisella sarjakuvasankarilla on yhtä uskollinen faniklubi kuin Jassolla.

Jassosivu

Vaikka uutta Jasso-kokoelmaa ei ole ihan hetkeen nähtykään, kissa ja häntä eivät suinkaan ole viettäneet hiljaiseloa, vaan heidän tähdittämiään puuhasivuja on nähty siellä sun täällä. Ja nyt siis tapahtuu myös kirjarintamalla: uusi uljas kirja sisältää peräti 192-sivua seikkailuja, joita ei aiemmin ole sarjakuva-albumeissa nähty. Tässä mysteerien ja vauhdin täyttämässä opuksessa paljastetaan viimein Jasson syntytarina… ja ehkä myös, KLUP, Jasson kuolema? Ei kai?! Lue kirja niin näet itse!

JassOdysseian julkistamista juhlistettiin 4. syyskuuta Helsingissä, Uudenmaankadulla sijaitsevassa Janva-gallerissa, jonka seinät täyttyivät hienosta Jasso-näyttelystä. Niille, jotka eivät päässeet näyttelyä katsomaan, ohessa muutama kuva!

Jii Roikonen Jasso-näyttelyn avajaisissa 4.9.2015.

Jii Roikonen Jasso-näyttelyn avajaisissa 4.9.2015.

jasso_1   jasso_3

Kustannusosakeyhtiö Otava OyLike Kustannus Oy